MEDENCEFEDÉSI TÍPUSOK

 

Kapcsolat:

Telefon: +36 20 510 3919 
E-mail: info @ alfapool.hu

FŐOLDAL

Az Alfapool KFT minőségpolitikája
 

Az Alfapool Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. minőségirányítási rendszerének alapját jelen minőségpolitika határozza meg, amely tartalmazza a vezetés által megfogalmazott és kinyilvánított, minőségre vonatkozó szándékait és irányvonalait a medence- és teraszfedések gyártására, kivitelezésére vonatkozóan.

Az elvárt minőség ellenőrzése, szabályozása, biztosítása és irányítása a vezetés feladata és felelőssége. Munkatársaink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

Valamennyi munkatársunk magáénak vallja a szervezet minőségpolitikáját, ismeri a minőségirányítási rendszer alapvető célját, felépítését, megvalósításának módszereit és az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány által meghatározott elvárásokat.

Munkatársainkkal, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal tudatosítjuk, hogy a saját munkaterületükön tegyenek meg mindent a technológiai és szolgáltatói műveletek betartására, hogy ezáltal magas színvonalon, kiváló minőségű termékek és szolgáltatások készüljenek, a megrendelői igényeknek megfelelően.

A szervezet minőségirányítási rendszere folyamatosan fejlesztésre kerül, amelynek során figyelembe vesszük a megbízói, a jogszabályi és a nemzetközi általános követelményeket. Minőségcélok és kapcsolódó minőségtervek meghatározásával valamint rendszeres felülvizsgálatával fejlesztjük szervezetünket és minőségirányítási rendszerünket.

A megfelelő minőség elérése érdekében folyamatosan biztosítjuk munkatársaink szakmai továbbfejlődésének lehetőségét.

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek igényeik, szükségleteik és elképzeléseik megtervezésében, felmérésében és a legjobb megoldás kiválasztásában.

 

Az ügyfeleink által meghatározott és elvárt igények magas minőségi színvonalon történő teljesítésére törekszünk.