MEDENCEFEDÉSI TÍPUSOK

 

Kapcsolat:

Telefon: +36 20 510 3919 
E-mail: info @ alfapool.hu

RÓLUNK

Néhány szóban

Cégünk az ALFAPOOL KFT az 1997-ben alakult Szilas Uszodatechnikai Bt.-vel  együttműködve teljes körű szolgáltatást nyújt  attól a pillanattól kezdve, hogy felmerül egy otthoni  úszómedence gondolata.  Tanácsadással segítünk a kezdetekben, majd legyártjuk és telepítjük az elképzelt medencét és medencefedést, a későbbiekben pedig biztosítjuk a gondtalan fürdőzés körülményeit.
Az ALFAPOOL KFT elsősorban  teleszkópikusan egymás alá gördíthető szegmensekből készült terasz- és medencefedéseket gyárt. A legkorszerűbb CNC technológia alkalmazásával az  elképzelésének legjobban megfelelő, egyedi geometria kialakítására van mód. Az alapvető geometriai jellemzők alapján csoportosítottuk fedéseinket a legkisebb VIRGO-tól a legnagyobb ANDROMÉDA -ig.
Fedéseinket egyedi kialakítású alumínium profilokból készítjük. A felhasznált anyagok mindegyike az uszodai körülményeknek legjobban megfelelő rozsdamentes fém és műanyag elemek. Fedéseinkre teljes körű 3 éves, egyes elemeire 10-15-éves gyártói garanciát biztosítunk.
A beépített anyagok kiválósága még nem jelenti a végeredmény jó minőségét.  Azért hogy  valóban folyamatosan a legjobb minőséget kaphassa, cégünk 2011 januárjától az MSZ EN ISO 9001 : 2009 szabvány szerint végzi tevékenységét.
Keressen fel minket üzemünkben, amely Dány-Szentkirályon, Pest megyében található . Nézze meg elkészült fedéseinket, számos ügyfelünk biztosít erre lehetőséget.  Győződjön meg arról, hogy az ALFAPOOL KFT a legkedvezőbb ár/érték arányú medencefedést készíti.
KAPCSOLAT: Szabó Norbert (tel:06-20-510-3919)