MEDENCEFEDÉSI TÍPUSOK

 

Kapcsolat:

Telefon: +36 20 510 3919 
E-mail: info @ alfapool.hu

FELÉPÍTÉS

Az általunk kifejlesztett medencefedés szegmensekből áll össze, melyek könnyedén egymásba tolhatóak. A szerkezeti elemek úgy lettek megválasztva, hogy azok a megfelelő stabilitás és tartósság mellett a lehető legnagyobb szabad kilátást, ill. fénybeeresztő képességét megtartsa.

Teleszkópos csúszó szegmensek

A medencefedéseinkhez használt speciális alumínium profilokat egy svéd cég, a SAPA Group (melynek székhelyei Svédországon kívül megtalálhatók Lengyelországban és Szlovákiában is) gyártja. Az általunk speciálisan e célra kifejlesztett alumínium profilok úgy lettek megtervezve hogy azok megfelelően masszívak legyenek, ugyanakkor a lehető legtöbb rögzítő elemet a szemlélőtől rejtve tartsák. A szegmensek alatt futó sínrendszer lapos, lekerekített formájú, így nem sérti fel és nem zavarja a rálépő személy lábát.

Megoldások:

  • A medencefedés egyes szegmensei mindkét irányban mozgathatóak, így szükség esetén a szegmensek a medence egyik végébe teleszkóposan egymásba tolhatóak. A rendszer előnye hogy időjárástól függően kinyithatjuk vagy összecsukhatjuk.
  • A medencefedés bejárata lehet felhajtható ajtó a medence egyik végében, vagy annak oldalán elhúzható formában.
  • Amennyiben a medence valamelyik végén létra, hydrojet vagy egyéb a fedés mozgását korlátozó kiálló eszköz van, akkor a végfal(ak)ra felnyitható ajtót lehet szerelni, így a medencfedés mozgatása előtt ezt a végfalat csak felnyitjuk és a fedés könnyen átsiklik a kiálló tárgy felett.